Hráčem 9. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 07.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vít Hrabčák

42%

V nominaci Sestavy kola se do třetice všeho dobrého i zlého v podzimní části OP objevil Vít HRABČÁK a také se dočkal poprvé vítězství v naší anketě. Zkušený obránce mužstva ze Žabovřesk je hráč, jenž podává stabilní a výborné výkony, které již párkrát okořenil i gólovým příspěvkem, což je pro post stopera vcelku vzácný počin. Tento víkend pomohl svoji gólovou hlavičkou zdolat leadera soutěže ze Srubce a to dokonce na jeho hřišti. Samozřejmě jsme neváhali a hráče jsme opět oslovili s prosbou, jestli by s námi neudělal rozhovor, o který vás neochudíme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Chlumecký 19%
3. Jan Láník 14%


0

Stupně vítězů po ukončeném hlasování 9. kola ankety o Hráče kola vypadají následovně. Krásné 3. místo získal hráč Jan LÁNÍK ( TJ Sokol Neplachov ) za svůj bezchybný výkon ve venkovním zápase na hřišti v Horní Stropnici, čímž pomohl k výhře 2:0 a podtrhl jen skutečnost, že tým z Neplachova disponuje po odehraných kolech podzimní části OP nejlepší obranou v soutěži. 2. místo obsadil na úkor svého hattrickového kolegy z útoku záložník Roman CHLUMECKÝ ( FK Olešník "B"/Temelín ), který hlavně svým klidem v rozehrávce a hlavně zkušeností byl přínosem pro svůj tým v zápase se silným týmem Hlubokou "B". Vítězství a Hráče kola si pro sebe uzmul obránce Vít HRABČÁK ( TJ Sokol Žabovřesky ), který se při třetí nominaci v Sestavě kola dostal konečně až na vrchol.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.