Hráčem 10. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 07.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Zamrzla

35%

Jo,tak tohle by šlo. Fantastická účast hlasujících,kteří po většinu průběhu ankety podporovali lukaveckého Milana Zamrzlu a kamenického Davida Pelce udala jako vítěze právě nejlepšího střelce TJ Start,s nímž si pochopitelbě v následujících dnech budete moci přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Pelc 34%
3. Lukáš Suchý 9%


0

Letos se mi stále více jako správné rozhodnutí potvrzuje krok,kdy jsem začal v sestavách kola upřednostňovat spíše hráče z klubů,které se na tvorbě obsahu aktivně podílejí.Pochopitelně to není jediný faktor,protože náhle začínají vítězit s vysokým počtem hlasů i hráči Lukavce,kde se zatím nepodařilo sehnat zástupce pro zasílání reportů. I tentokrát na první místo dosáhl hráč TJ Start,konkrétně Milan Zamrzla. Druhou příčku s těsným odstupem bral David Pelc z Kamenice nad Lipou a na třetím místě skončil Lukáš Suchý,střelec gólu,který odstartoval hned v první minutě porážku Červené Řečice.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.