Hráčem 8. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 30.09.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Maňhal

38%

Po jednokolové pauze se na trůn Hráče kola vrátil opět hráč mužstva SK Zliv. Tentokrát se vítězem stal mladý 23-ti letý člen záložní řady Martin MAŇHAL a stal se tak v podzimní části již pátým vítězem ankety, který hájí barvy týmu ze Zlivi. Mladý hráč si vysloužil místo v nominaci teprve poprvé za svůj výkon na hřišti Lokomotivy ČB "B" a hlavně za individuální akci, když obešel tři své protihráče a založil poté svojí průnikovou přihrávkou důležitou gólovou akci, která přinesla vyrovnávací gól a pomohl tak k zisku remízového bodu. Rozhovor s hráčem se pokusíme získat co nejdříve...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Beníšek 37%
3. Václav Havlíček 14%


0

Přestože v 8. kole OP Českobudějovicka byla Sestava kola obsazena spíše defenzivními hráči, anketu o Hráče kola ovládli převážně hráči záložní řady. Boj v hlasování byl do posledních minut, kdy o konečném pořadí na prvním a druhém místě rozhodlo pár hlasů, které by se daly spočítat na jedné ruce. 3. místo obsadil přeci jen hráč z obranné řady, jímž byl v nominaci nejzkušenější hráč Václav HAVLÍČEK ( FK Olešník "B"/Temelín ). Byl hlavní součástí pevné obranné zdi svého týmu na hřišti Žabovřesk a zasloužil se o bodový zisk za bezbrankovou remízu. Na 2. místě se umístil opravdu o minimální rozdíl v počtu došlých hlasů mladý záložník Jakub BENÍŠEK ( Jankov "B" ), jenž byl u nominován za svůj výborný výkon v zápase se soupeřem z Římova. A 1. místo si díky vašim hlasům vysloužil další mladičký záložník Martin MAŇHAL ( SK Zliv ), jenž podal nejen dobrý výkon na hřišti Lokomotivy ČB "B", ale svoji individuální akcí ve druhém poločase připravil také důležitou vyrovnávací branku svého týmu. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.