Hráčem 6. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 16.09.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Fürst

48%

Hráčem kola v OP Českobudějovicka se stala mladá naděje zlivského fotbalu, šestnáctiletý záložník Matěj FÜRST. Tento hráč podává v dresu Zlivi stabilní výkony a dalo by se konstatovat, že po většinou patří k těm lépe hodnoceným hráčům zápasu. Již jednou jste mohli jeho jméno vidět v nominaci Sestavy kola a to bylo po odehraném druhém kole podzimní části, kdy se ale vítězem stal jeho spoluhráč Jaroslav Zrun. V tomhle ročníku se víceméně na úspěchu svého týmu podílí vytvářením gólových příležitostí a v tomto kole také sám jednu ze svých proměnil v gól. Rozhovor s tímto mladým talentem se samozřejmě i tentokrát pro vás pokusímě získat a nabídneme poté na webu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Borovka 43%
3. Tomáš Teringl 6%


0

Další napínavou bitvu o Hráče kola jsme mohli vidět po odehraném 6. kole OP Českobudějovicka a následné nominaci pro Sestavu kola. Na 3. místě se umístil brankář Tomáš TERINGL ( SK Rudolfov "B" ), jenž se objevuje spíše v nominacích rudolfovského A-týmu. V podzimní části sezóny se poprvé objevil i v dresu rezervy Rudolfova a díky svému heroickému a bezchybnému výkonu si připsal čisté konto proti týmu Olešník "B"/Temelín. 2. místo zůstalo po tuhém hlasovacím boji pro záložníka Petra BOROVKU ( TJ Sokol Žabovřesky ), jenž trápil svými přihrávkami a útočnými výpady v tomto kole soupeře z Trhových Svin "B" a k remízovému zápasu přispěl i jednou trefou do černého. 1. místo a dalším Hráčem kola se stal těsným rozdílem tentokrát mladičký teprve šestnáctiletý záložník Matěj FÜRST ( SK Zliv ). Ten byl jednou z nejvýraznějších postav svého týmu na hřišti Jankova "B" a gólem + asistencí pomohl svému týmu k výhře 3:1.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.