Hráčem 5. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 09.09.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Remta

51%

Vítězem 5. kola OP Českobudějovicka a Hráčem kola se stal zkušený brankář a dlouhodobá jednička mezi třemi tyčemi v týmu SK Zliv Jiří REMTA. Nejen že získal v tomto kole více jak polovičku všech vašich hlasů, ale přidal se ke svým spoluhráčům a ve třetím případě ze čtyř možných se raduje z prvenství hráč ze Zlivi. I po tomto kole jsme získali zajímavý a kratičký rozhovor s hráčem, tudíž brzy můžete očekávat jeho psanou podoby na stránkách webu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Švec 24%
3. David Szep 21%


0

4. kolo soutěže o Hráče kola mělo tentokrát jasný průběh od samého začátku a vy hráči, čtenáři, fanoušci našeho webu jste se zasloužili o to, že vítěz získal nadpoloviční většinu všech zaslaných hlasů do ankety. Ale vezmeme to od bronzového stupýnku, na nějž se díky svému výkonu v 5. kole OP Českobudějovicka a hlavně podpořen vašimi hlasy dostal David SZEP ( FK Olešník "B"/Temelín ), který svojí nádhernou ranou z 25 metrů vystřelil vítězství pro svůj tým v zápase s mužstvem LOKO ČB "B". Na 2. místě se vyhřívá mladý útočník Jan ŠVEC ( TJ Sokol Neplachov ). Nominovaný byl po týdenní pauze, kdy v předminulém kole obsadil v anketě 3. místo. Tentokrát si o místo polepšil a to i díky svému výkonu proti soupeři ze Žabovřesk, když se na jejich první porážce v sezóně podílel 2 góly a jednou asistencí. No a 1. místo si pro sebe tentokrát vychytal hráč na brankářském postu Jiří REMTA ( SK Zliv ), jenž pomohl k bodu na hřišti nevyzpytatelných Borovan.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.