Hráčem 3. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 26.08.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Zrun

40%

Vítězem v anketě o nejlepšího Hráče 3.kola OP Českobudějovicka se stal nezastavitelný Jaroslav ZRUN. Hráč, který by mohl jít příkladem nejednomu profi fotbalistovi, dokázal, že když je v člověku vůle, odhodlání a hlavně láska k fotbalu, dá se nastoupit do utkání i s vážným zraněním, byť za pomoci bezpečnostních prvků. Navíc navázal vítězstvím na triumf svého spoluhráče z útoku, Milana Ďuricu, který hlasování o Hráče kola ovládl minulý týden. Gratulujeme a v brzké době se můžete těšit na další rozhovor s hráčem Zlivi... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Šindelář 39%
3. Jan Švec 8%


0

2.kolo v soutěži o Hráče kola OP Českobudějovicka přineslo neskutečné drama až do posledních minut hlasování. 3.místo získal opět nejmladší z vítězné trojice útočník Jan ŠVEC ( TJ Sokol Neplachov ), jenž se postaral svým vítězným gólem o první domácí výhru sezóny nad týmem z Rudolfova. O první místo, jak již bylo zmíněno na začátku, probíhal neskutečný a těsný souboj do posledních minut hlasování. Nakonec, jak se říká, o vlásek uniklo prvenství v anketě devětadvacetiletému hráči z obranných řad Janu ŠINDELÁŘI ( SK Jankov B ), který díky bezchybnému výkonu v obraně velkou měrou pomohl svému mužstvu k bezbrankové remíze na hřišti nováčka ze Žabovřesk a obsadil 2.místo. Vítězství a titul Hráče kola si nakonec po zásluze vysloužil obránce Jaroslav ZRUN ( SK Zliv ) Ten svůj excelentní výkon na hřišti korunoval dvěma parádními góly hlavou, byť by se dalo říci, že v tomto aspektu hry byl ze všech hráčů na hřišti nejvíce limitován.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.