Hráčem 26. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 20.05.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Kroupa

52%

Hráčem 26. kola se stal Martin Kroupa z týmu Oseku. Jeho tým na počátku jara vévodil nejen zápasům, ale i této ankětě. Jenomže pak se vítězný stroj zasekl a tím i dominance oseckých hráčů v hlasování o hráče kola. Nyní však po delší době přišla výhra Oseku v Katovicích a hned tu máme hráče kola z Oseku. Martin Kroupa vstřelil po standardní situaci svého týmu první gól utkání a dost možná tím ovlivnil další průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Novotný 25%
3. Robin Cais 11%


0

Na druhém místě v hlasování o hráče kola se umístil Petr Novotný z Dražic, který i přes jeho mladý věk a čerstvě završenou maturitu hraje v dražickém "áčku" už několikátou sezónu. V zápase proti sestupujícím Dačicím byl na hřišti hodně vidět a významně se dvěma góly podepsal na první jarní domácí výhře Dražic 5:1. Třetí místo obsadil další mladíček Robin Cais z Táborska "B". Je mu teprve sedmnáct let. K zápasu, kde hrál po boku svých vzorů z "A" týmu, nastoupil až v 75. minutě, ale dokázal se poprat mezi zkušenými borci o své místo na slunci. Jeden gól vstřelil a na druhý přihrál a to za pouhých 15 minut.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.