Hráčem 10. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 08.10.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radim Měkuta

49%

V anketě o hráče kola jsou souboje Počátky X Žirovnice velkou bitvou a to hlavně z toho důvodu, že v obou případech, kdy se na prvních dvou místech umístili hráči těchto týmů, tak byl zaslán rekordní počet hlasů. I tentokrát konečné číslo výrazně předčilo ostatní hlasování, rekord z 1. odoženého kola však pokořen nebyl a to ani zdaleka. Přesto mohou vítězství v anketě znovu slavit v Počátkách, protože na první místo dosáhl ofenzivní univerzál Radim Měkuta, který se svou čtvrtou nominací do sestavy kola patří k nejlepším hráčům letošního ročníku. Rozhovor s ním zveřejním znovu v následujících dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Kořínek 33%
3. Libor Chadim 5%


0

Boj o vítězství v anketě o hráče kola se i tentokrát proměnil v duel TJ Spartak Počátky vs. FC Slavoj Žirovnice "B" a i tentokrát vyšel ze souboje lépe počátecký celek. Vítězem se konkrétně stal Radim Měkuta, který otevřel skóre zápasu proti Jiřicím a znovu patřil k nejvýraznějším postavám Spartaku. Druhé místo obsadil Petr Kořínek ze Žirovnice, který se dlouodobě řadí k oporám juniorky Slavoje a ani tento víkend nezklamal a pomohl v výhře nad Kamenicí nad Lipou "B". S velkým odstupem se na třetím místě umístil brankař Libor Chadim z Horní Cerekve, který za stavu 0:0 zneškodnil několik slibných šancí TJ Tatranu a pod čisté konto a konečnou výhru se podespal nemalou měrou.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.