Hráčem 9. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 01.10.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Rohovec

51%

Jako nejlepšího hráče 9. kola poutník ligy jste vybrali čejovského Jiřího Rohovce, který na sebe svými výkony na hřišti upozorňuje s přibývajícími zápasy čím dál tím častěji. Nyní dvěma góly rozhodl derby s Budíkovem a dominoval i následně v sestavě kola, kde s velkým náskokem obsadil první místo. Díky tomu si s ním v následujících dnech budete moci přečíst tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Novotný 26%
3. Luděk Šlechta 12%


0

Hlasování o nejlepšího hráče 9. kola se počtem hlasujících ani zdaleka nepřiblížilo rekordnímu hlasování z 28. září. Nyní bylo hlasování o poznání slabší, přesto však i tentokrát byla účast poměrně slušná. Na prvním místě skončil Jiří Rohovec, jedna z letních posil Čejova, která má svůj podíl na tom,že se TJ Sokol stále motá kolem špičky tabulky. Na druhém místě se umístil další hráč z Humpolecka, plačkovský brankař Lukáš Novotný, kterému se dařilo v zápase s Kamenicí, kde mimo jiné se svou obranou udržel čisté konto. Třetí místo patří pacovskému záložníkovi Luďkovi Šlechtovi, který je velmi platným členem svého týmu a v utkání s favorizovanou Žirovnicí byl dost možná tím rozdílovým hráčem, který měl největší podíl na cenném vítězství.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.