Hráčem 6. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 10.09.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Kolář

44%

Nejen, že hlasování o hráče kola Poutník ligy letos poprvé ovládl jiný hráč než z tábora TJ Tatranu, nebo TJ FC Ústrašín, rovněž poprvé vyhrál i brankař. Přestože je FC Slavoj Žirovnice jedním z klubů, které na prosbu spolupráce se mnou jakožto redaktorem soutěže nereagovali, i tak se pokusím Vojtu kontaktovat a rozhovor s ním za včasu během pátku uveřejnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Kos 23%
3. Lukáš Kratochvíl 20%


0

Nadvláda Ústrašína a Červené Řečice v hlasování o nejlepšího hráče kola konečně prolomena! Vítězným hráčem pátého kola se totiž stal žirovnický brankař Vojtěch Kolář, který měl hlavní zásluhu na remíze 1:1 dovezené z půdy Horní Cerekve. Druhé místo obsadil čtyřgólový střelec z Kamenice nad Lipou Aleš Kos, který utkání s Počátkami prakticky rozhodl během jediného poločasu. Třetí místo pro tentokrát patří čejovskému univerzálovi Lukáši Kratochvílovi, který byl novým trenérem převelen do staronové pozice stopera a v koperaci s Ondrou Benešem vytvořili stoperskou dvojici, která o víkendu rozbila všechny útoky Ústrašína.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.