Hráčem 5. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 03.09.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Roubal

33%

Dominance hráčů TJ FC Ústrašín a TJ Tatran Červená Řečice v hlasováních o hráče kola nadále pokračuje. Vítězem se tentokrát stal David Roubal, hráč TJ Tatranu, který měl prsty ve všech třech vstřelených gólech jeho týmu proti SK Jiřice a značnou měrou se podepsal pod konečnou dělbu bodů za remízu 3:3. V nadcházejících dnech si s ním budete moci opět přečíst rozhovor, jakožto s nejlepším hráčem uplynulého kola podle hlasování fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Prokop 20%
3. Daniel Starý 13%


0

O vítězi bylo tentokrát rozhodnuto ještě před ukončením hlasování. Hráč TJ Tatranu David Roubal neměl konkurenci a již od prvního dne se ujal vedení, které po celý průběh již nepustil a se třetinou všech hlasů se stal s velkým přehledem nejlepším hráčem 4. hracího kola Poutník ligy. Druhé místo po vyrovnaném souboji s Danielem Starým obsadil díky strhujícímu finiši Tomáš Prokop z Čejova, který do sítě FC Maratonu nasázel 2 góly a značnou měrou se zapříčinil o zdramatizování zprvu rozhodnutého utkání. Třetí místo shodně obsadili Daniel Starý z Ústrašína a Lukáš Novotný z Plačkova, kteří v barvách svých klubů zazářili, v případě Daniela Starého však jeho bezchybný výkon a hlavně hattrick vedl k bodovému zisku pro svůj tým.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.