Hráčem 26. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 18.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Diviš

62%

Studánka si nevýrazným výkonem v posledním kole dost zkomplikovala cestu za bronzem, ale nakonec jí to vyšlo. Ospalý tým táhl aktivní a bojovnou hrou Tomáš Diviš, který v jednu chvíli dokonce dostal svůj celek do vedení. A nevzdával se ani ve chvíli, kdy Černošín zápas strhnul na svou stranu. Hrál s nasazením a hodně aktivní hrou nutil své spoluhráče ke zlepšení a ke snaze. I v deseti je pak dokázal dotáhnout k vyrovnání a výhře na penalty, která jim nakoenc k získání bronzové pozice stačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Duda 15%
3. Jan Hečko 14%


0

O posledním vítězi Vašeho hlasování je definitivně rozhonuto. Sezóna je definitivně za námi a nám už zbývá ji klasicky uzavřít jen tímto vyhlášením a následně pátečním rozhovorem s hráčem posledního kola. Jak jsme již avizovali, plánujeme určitě ještě i zkompletování sestavy kola, a le na to je zatím brzy, takže se prozatím posledních pravidelných článků nezapomeňte nabažit. Teď už ale přejďeme k tomu vyhlášení. Poslední letošní bronz zanejlepší výkon nějakého kola si na krk zavěsí Jan Hečko (Tatran Přimda). Stříbro získal celkem překvapivě Karel Duda (TJ Staré Sedliště) a poslední letošní zlato si pro sebe ukořistil Tomáš Diviš (Dynamo Studánka). Nejen těmto, ale i všem ostatním letošním vítězům ještě jednou srdečně gratulujeme. Díky Vám byl ročník zase o něco záživnější.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.