Hráčem 25. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 11.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dalibor Lončík

69%

Dalibor Lončík je dlouhodobě velikou oporou týmu Studánky a tentokrát byl jeho výkon v utkání proti Přimdě extrémně důležitý. Řídil hru celého týmu a dovedl ho až k velecenným třem bodům. Třetí a definitivně rozhodující branku navíc sám zařídil, když připravil skvělou pozici Daliboru Markovi, který už se nemýlil. Celkově ale svůj tým v defenzivě výborně držel a parádním přehledem jen řídil na cestě k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Karásek 17%
3. Michal Steiner 8%


0

Všechno už se zchluje k úplnému vyvrcholení celé sezóny. Polsendí kolo, které přinese celkové vyústění celého ročníku, se již nezadržitelně blíží a nikdo asi na nic jiného už nemyslí. Nicméně, my nebudeme náš program ani tentokrtá měnit a budeme stejně, jako vždy, dodržovat náš rozvrh. Tudíž nás ještě čekají tipy experta a zíroveň také rozhovor s hráčem kola. Nejdříve si ale pjďme společně celkové výsledky sestavy kola také vyhlásit. Tak jdeme na to. Třetí místo připadlo Michalu Steinerovi (Sokol Kostelec). Druhou příčku získal favorizovaný Jiří Karásek (Tatran Přimda), jehož o titul hráče kola obral celkem jasně Dalibor Lončík (Dynamo Studánka).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.