Hráčem 24. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 04.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Šebor

44%

Tisová si o víkendu vyšlápla na kvalitní celek Trpíst, který porazila hladce v poměru 7:2. Hru celého týmu ve středu zálohy perfektně řídil právě Ondřej. Získával balóny, rozdělovala je mezi spoluhráče a útočníky zásoboval skvělými pasy. Hrál fantasticky a během utkání neudělal téměř žádnou chybu. Tisová tak získala velmi cenné vítězství. Pokud ve svém posledním utkání sezóny nezaváhá, stane se letošním mistrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Erik Šály 36%
3. Petr Hlavin 11%


0

Je středa už dávno po poledni a my jsme si ještě nepředstavili vítěze. Tak to pojďme honem rychle napravit. Jen pro pořádek, jedná se o stupně vítězů hráčské ankety o hvězdu kola, konkrétně kola čtyřiadvacátého. Tak pojďme na to. Začneme jako vždy od třetí příčky. Bronz putuje do Sulislavi na krk Petra Hlavina (Sokol Sulislav). Stříbro i tlato putuje doublem do Tisové, druhý nejcennější kov získal Erik Šály a zlato si podle očekávání odnesl středopolař Ondřej Šebor (oba Zetor Tisová). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.