Hráčem 23. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 28.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Pavlas

44%

Stříbro velmi pravidelně ovládalo ankety o hráče kola v první polovině soutěže, ale na jaře přišlo o formu jak na hřišti tak u počítačů a jiných elektronckých zařízení. Teď se mu ale začíná opět trochu dařit a konečně se vrací na trůn, a to jednoznačně oprávněně. Ondřej Pavlas zaskočí pomoci B-týmu jen občas, ale vždy je z toho velké pozdvižení. Hattrick z tohoto týdne pro něj určitě nebyl výjimkou. Ondřej vždy jasně vyčnívá a soupeře dokáže porazit v podstatě i sám. Daří se mu výborně a jeho jméno v sestavě je na jaře pro Baník půl úspěchu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Moravec 43%
3. Pavel Hrubý 8%


0

Tak tentokrát se o pozici největší hvězdy kola strhla mezi fanoušky pořádná bitva. Rozhodnuto nebylo prakticky do poslední chvíle, ale nakonec výsledky máme a můžeme Vám představit toho, kdo nakonec anketu ovládl. Začněme ale opět od třetího. Bronz tedy přebírá... Pavel Hrubý (TJ Staré Sedliště). Se stříbrem se jen těsně musí spokojit původně favorizovaný Tomáš Moravec (Dynamo Studánka), kterého o zlato obral Ondřej Pavlas (Baník Stříbro). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.