Hráčem 22. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 21.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Ferdinandy

47%

Přimda opět nezaváhla, do hlasování dala vše a na trůn dostadila svého reprezentanta, a to už potřetí za sebou. Tentokrát úspěch slaví David Ferdinandy. Ten hrál o víknedu skvěle, celý zápas byl vidět. Bojoval, často měl balón na kopačce a připravoval spoluhráčům šanci za šancí. Nakoenc vsítil gól, který definitivně rozhodl. V sestavě rozhodně nemohl chybět a poprávu nyní slaví vítězný titul hvězdy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Bureš 33%
3. Jaromír Petráška 14%


0

Končím hlasování. Je středa, a Vy se tak opět dozvíte, jak si vedli v tomto týdnu ti nejlepší, a kdo z nich si sáhne na pomyslný zlatý míč pro hráče kola. Ještě jednou bych ale rád zdůraznil, že dvaadvacáté kolo bylo divácky velmi záživné. Lemovalo jej velké množství branek, hezkých akcí a dalších fotbalových nádher. Vyšlo počasí, dorazili diváci hráči se jim skvěle odměnili. Teď už ale opravdu k vyhlašování, začněmě od třetího: Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště). ... stříbro: Marek Bureš (Dynamo Studánka). ... a vítězem se stává: David Ferdinandy (Tatran Přimda).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.