Hráčem 22. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 21.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Šimek

61%

Fantastický úspěch, neuvěřitelné překvapení. Tisová absolutně zaostala. Už v neděli na poačátku hlasování diváci dostali do popředí kladrubského obránce Jakuba Šimka a ten už o pozici lídra nepřišel. Je to tak po začátku jarní fáze poprvé, co titul nezískal hráč Tisové, což je pro zbytek startovního poleobrovskou motivací a důkazem toho, že je to možné. Jakub svým vítězstvím dokázal velkou věc a my mu proto gratulujeme. Ale teď k jeho výkonu. Výborná defenzivní práce dovolila jeho celku soustředit se pouze na ofenzivní taktiku, díky níž Kladruby zvítězily vysokým rozdílem. Zároveň  byl ale právě Jakub jeedním z těch, který se postaral o jeden z prvních branek, které dodaly týmu potřebný klid a pohodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dmytro Fitsek 27%
3. Jakub Malý 5%


0

Končím hlasování. Je středa, a Vy se tak opět dozvíte, jak si vedli v tomto týdnu ti nejlepší, a kdo z nich si sáhne na pomyslný zlatý míč pro hráče kola. Ještě jednou bych ale rád zdůraznil, že dvaadvacáté kolo bylo divácky velmi záživné. Lemovalo jej velké množství branek, hezkých akcí a dalších fotbalových nádher. Vyšlo počasí, dorazili diváci hráči se jim skvěle odměnili. Teď už ale opravdu k vyhlašování, začněmě od třetího: Jakub Malý (TJ Lesná). ... stříbro: Dmytro Fitsek (Zetor Tisová). ... a vítězem se stává: Jakub Šimek (TJ Kladruby).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.