Hráčem 18. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 23.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ivan Mykhailovskiy

31%

Vítězství zástupe Zetoru asi nikoho příliš překvapit nemůže. Ani tentokrát se ale nedá říci, že by to snad bylo neoprávněné vítězství. Ivan fantastickou prací dělal obrovské problémy obraně Lesné a dvěma góly rozhodl zápas. Byl jediným střelcem zápasu, což mluví za vše. Skvělá práce. Hodně štěstí v dalších zápasech, pokud to takto půjde dál, budou se Ivana v příští ročníku bát beci a brankáři z vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Josef Marcínek 20%
3. Karel Hanzlík 16%


0

Žádné velké drama, žádné velké překvapení. Přesně tak se vyvýjelo hlasování o největší hvězdu uplynulého týdne. V tuto chvíli už přesně víme, kdo se jak umístil, a kteří hráči se postavili na pomyslné stupně vítězů. Pojďme si je představit. Bronzová medaile připadla na Karela Hanzlíka (Sokol Sulislav). Stříbro jste přisoudili tahounovi Jiskry Třemešné, Josefu Marcinkovi (Jiskra Třemešné) a zlato získal favorizovaný útočník Tisové, Ivan Mykhailovskiy (Zetor Tisová). Gratulujeme!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.