Hráčem 17. kola, Okresní přebor Jičín, se stává...

Datum kola: 15.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Barták

53%

Na prvním místě se po zásluze umístil Daniel Barták ze Sokola Železnice, který vstřelil velmi rychlý hattrick do sítě Žlunic a přispěl k vítězství 4:0. SVé tři branky vstřelil během 8 minut, což znamenalo rozhodnutí ve prospěch domácího týmu. S Danielem přineseme rozhovor v pátek dne 21. 4. 2017 a rozhovor samozřejmě najdete na těchto stránkách. Hráč kola nám odpoví na mnoho zajímavých otázek ze sportovního světa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Machačný 17%
3. Lukáš Novotný 11%


0

Hlasování o hráče 17. kola okresního přeboru je u konce a vítězem se stává favorit hlasování. Na prvním místě se po zásluze umístil Daniel Barták ze Sokola Železnice, který vstřelil velmi rychlý hattrick do sítě Žlunic a přispěl k vítězství 4:0. Své prvenství získal díky 53 % hlasů. Na druhém místě se umístil David Machačný z týmu FK Kopidlno, který získal 17 % hlasů. Třetí místo v našem hlasování o hráče kola patří Lukáši Novotnému z Milíčevse, jenž obdržel 11 % hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.