Hráčem 17. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 08.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Ptáček

49%

Mlydý lomnický záložník naskočil do utkání B-týmu Lomnice proti Oloví ne jako mladík, který by měl být na hřišti zatím jen do počtu, ale jako hráč se zkušenostmi v A-týmu, tedy jako posila. A to se také rychle potvrdilo. Na hřišti odváděl výbornou práci a v patnácté minutě se postaral o první lomnický gól. Zápas ale nakonec nedohrál, zkraje druhé půle vystřídal a zbytek zápasu seldoval už jen z lavičky. Možná proto, že už měl v nohách zápas A-týmu z předchozího dne. I tak ale Lomnici hodně pomohl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Reger 38%
3. Karel Urban 4%


0

Hlasování je u konce. O vítězi je rozhodnuto a my si nyní pojďme představit tři nejlepší hráč uplynulého víkendu, kteří  se odhodlaně rvali o titul hvězdy kola. Nebudeme Vás napínat, konec tedy planých řečí. Pojďme na to! Třetí místo obsadil krásenský bek Karel Urban (Baník Krásno). V boji o titul nakoenc padl Daniel Reger (SK Oloví) a zlato pak tedy připadlo Tomáši Ptáčkovi (TJ Lomnice). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.