Hráčem 14. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 26.03.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Erik Šály

48%

Fantastické představení se. Jméno Erik Šály na podzim strašilo všechny brankáře tachovské druhé třídy. Přes zimu se však jeho Damnov rozpadl a známý kanonýr, který působil i v jedenáctce podzimu se musel přestěhovat o soutěž níže do týmu Zetoru Tisové. Ihned mu byla svěřena kapitánská páska a Erik od první minuty vedl svůj nový tým za prvními body. Sám otevřel skóre už po šestadvaceti minutách a po celý zbytek utkání byl celku velmi platný. Tenhle přestup se Zetoru bezesporu hodně povedl a myslím, že to není naposledy, co se Erik do naší sestavy kola dostal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Jadlovský 39%
3. Jakub Marcell 8%


0

Je to tu. První hráč, kterého v roce 2017 ocejchujeme titulem hvězdy kola. První jarní kolo přineslo mnoho zajímavých výsledků a celkem dost napovědělo. V sestavě kola se ale může stát kdykoli cokoli a nikdo nikdy nemá svou výhru jistou. Teď už je ale vše jisté definitivně, a tak se společně pojďme mrknout, kterým třem hráčům se při prvním jarním hlasování dařilo nejlépe. Bronz putuje do Trpíst za brankářem Jakubem Marcellem (Sokol Trpísty). Stříbro bere bek Petr Jadlovský (Sparta Dlouhý Újezd) a první zlato získává zcela oprávněně Erik Šály (Zetro Tisová).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.