Hráčem 13. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 30.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Bezděk

47%

Tomáš Bezděk. To je jméno vítěze ankety hráč kola za třinácté kolo Krajského Přeboru Vysočiny. Hráči Nepovím a Kafka ačkoliv se umístili na pozicích hned za Bezděkem, tak svému sokovi vůbec nestačili. Brankář Ledče získal čtyřicet sedm procent, zatímco Kafka jen osmnáct a Nepovím ještě méně. Tomáš Bezděk se v minulém kole vysoce podílel na vítězství Ledče 1:0 nad Chotěboří. Tomášovi moc gratulujeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Josef Kafka 18%
3. Martin Nepovím 11%


0

Třinácté kolo už je dávno minulostí a vy jste v uplynulém týdnu jako vždy měli možnost hlasovat pro nejlepšího hráče minulého kola. V první řadě vám chceme mockrát poděkovat za obrovskou aktivitu, jelikož v tomto kole se do hlasování zapojilo sto osmdesát osm fanoušků. Všem mockrát děkujeme a doufáme, že po zimní pauze se zase u našich článku a anket “uvidíme“. Teď už ale k anketě. Na krásném třetím místě se s jedenácti procenty umístil obránce Kovofinišu Ledče nad Sázavou Martin Nepovím. Druhé místo obsadil bek Velkého Meziříčí Josef Kafka. A konečně první místo. Tento týden se vítězem stal brankář Ledče nad Sázavou Tomáš Bezděk.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.