Hráčem 9. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 23.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Smetana

49%

Kšice za sebou mají velmi úspěšný víkend, a to je evidentně po delší době nastartovalo také v našem hlasovacím měření sil. Kšice o víkendu porazily favorita celé soutěže, Spartu Dlouhý Újezd, a zdá se, že se v jejich podání blýská na lepší časy. K výhře jednou brankou pomohl i Aleš Smetana, za normálních okolností kvalitní obránce, ale tentokrát v podstatě rozdílový útočník. Se svou novou rolí se popasoval skvěle a zaslouženě se probojoval až do naší sestavy, kterou ovládl. My gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Hanzlík 29%
3. Igor Balash 15%


0

Další středa, další vyhlášení nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Tedy vše přesně tak, jak jste zvyklí a jak očekáváte. Hlasování opět skončilo a nám nezbývá nic důležitější, než Vás seznámit s jeho výsledky. To má nyní před vším přednost, proto pojďme na to. Začněme klasicky od třetího místa. Na tom se nakonec umístil... Igor Balash (Zetor Tisová). Druhý nejvyšší stupínek patří... Karlu Hanzlíkovi (Sokol Sulislav). A zlato pak zůstane v rukou... Aleše Smetany (Sokol Kšice), s nímž se pokusíme připravit klasický páteční rozhovor. Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.