Hráčem 9. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 22.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Šereda

60%


To už tady dlouho nebylo. Nejčastěji oceňovaný hráč loňského roku a prozatím i celé historie naší soutěže se vrátil na svůj trůn pro vítěze. Pochybuji, že je potřeba Vám Lukáše vůbec ještě představovat. Lukášovi se minimálně na oko nedaří tolik, jako v minulé sezóně a zase tolik o něm neslyšíme, přesto ale patří stále mezi nejlepší a v tabulce střelců je s osmi zásahy na druhém místě. V posledním utkání svého týmu jednu branku přidal také a k ní ještě i velmi nebezpečně nastřelil tyč. Přesto jeho snaha trápícímu se Krásnu nepomohla. Baník prohrál s Chodovskou o gól a zůstává za první pěticí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Hauf 18%
3. Evžen Klemm 10%


0

Další středa, další vyhlášení nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Tedy vše přesně tak, jak jste zvyklí a jak očekáváte. Hlasování opět skončilo a nám nezbývá nic důležitější, než Vás seznámit s jeho výsledky. To má nyní před vším přednost, proto pojďme na to. Začněme klasicky od třetího místa. Na tom se nakonec umístil... Evžen Klemm (SK Dolní Rychnov). Druhý nejvyšší stupínek patří... Stanislavu Haufovi (TJ Lomnice). A zlato pak zůstane v rukou... Lukáše Šeredy (Baník Krásno), s nímž se pokusíme připravit klasický páteční rozhovor. Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.