Hráčem 8. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 15.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Šváb

65%

Svatava o víkendu sice na své půdě prohrála s Baníkem Krásno a zápas je pro ní bezesporu zklamáním. Obzvláště poté, co se jí tak vydařil začátek utkání a poté, co dohrávala posledních třicet minut ve dvojnásobné početní výhodě a měla téměř stálý tlak.Přetavit svou snahu v gól ale nedokázala. Přesto se po neúspěšném víkendu nějaké radosti dočká. Matěj podal skvělý výkon, postaral se o rychlý gól, který dostal Svatavu do tempa a po celou dobu dělal brankáři Studničkovi pořádné problémy. Přesto to na body nestačilo. Pro Svatavu je to ale velký úspěch, jejím hráčům se podobných ocenění často nedostává a marně vzpomínám, zda někdo z nich už někdy zvítězil. Matěj je v tomto směru určitě výjimkou. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Šereda 11%
3. Radek Jesipčuk st. 9%


0

Osmé kolo je opět zdárně za námi, to samé lze s přesvědčením poznamenat o složení sestavy kola a o uzavření jejích výsledků. Zbývá v podstatě jen to, představit si nejlepší hráče kola a s nejúspěšnějším později také udělat menší interview. Pojďme na to ale postupně, dnes zůstaňme jen u toho vyhlašování. Nezdržujme se a pojďme na to. Třetí příčka patří... Radku Jesipčukovi st. (Spartak Chodov), stříbrný nakonec skončíl... Lukáš Šereda (Baník Krásno) a zlato po hladkém průběhu získal... Matěj Šváb (Baník Svatava). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.