Hráčem 7. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 09.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Valena

44%

Pokud někdy o vítězi pochybujete, tentokrát se toho můžete s klidným svědomím ušetřit. Kapitán Kladrub, Radek Valena, hrál proti Trpístům skvěle. Výborně bránil a podporoval i útočné snahy. Odehrál perfektní zápas a odměnou mu byl důkaz v podobě čtyř zásahů, což je pro obránce fantastická bilance. Všechny branky sice vstřelil díky penaltám, ale i to chce jistou dávku umění a především klidu. Tohle Radek skvěle ustál. Kladruby vyhrály 8:3 a dočkaly se zasloužené výhry. Radkovi gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Karafiát 15%
3. Václav Chudáček 15%


0

Týden uplynul zase jako voda a my jsme zpět s naším klasickým vyhlášením nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Sedmé kolo bylo velmi zajímavé a diváci viděli nemalý počet atraktivních zápasů a mnoha branek. Nebudeme ale zbytečně dlouho omílat historii a opakovat prázdná slova. Pojďme si představit vítěze. Bronz patří... Václav Chudáček (Sokol Kšice), stříbro získal... Pavel Karafiát (TJ Lesná), a kov nejcennější putuje do rukou Radek Valena (TJ Kladruby). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.