Hráčem 7. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 08.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ludvík Gergely

36%


Tento týden má nečekaného vítěze, hráče Oloví a Lomnice na trůně po dramatickém závěru vystřídá hráč Spartaku Chodov. Ludvík Gergely má na začátku sezóny parádní formu. Daří se mu skvěle, ve středu zálohy tvoří hru Spartaku, pomáhá v defenzivě a na hřišti nechá vždy vše, i proto je častým členem našich sestav kola. Týmu pomáhá i častým skórováním, i když to zrovna není případ tohoto týdne. Chodov sice vstřelil proti Krásnu osm branek, ale Ludvík se mezi střelce nezapsal. I tak měl ale na výhře lví podíl, u mnoha branek byl a výhru si bezesporu zaslouží. Konečně se dočkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Dlesk 34%
3. Tomáš Onody 22%


0

Týden uplynul zase jako voda a my jsme zpět s naším klasickým vyhlášením nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Sedmé kolo bylo velmi zajímavé a diváci viděli nemalý počet atraktivních zápasů a mnoha branek. Nebudeme ale zbytečně dlouho omílat historii a opakovat prázdná slova. Pojďme si představit vítěze. Bronz patří... Tomáš Onody (FK Bukovany), stříbro získal... Tomáš Dlesk (TJ Lomnice), a kov nejcennější putuje do rukou Ludvík Gergely (Spartak Chodov). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.