Hráčem 6. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 02.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Roučka

31%

Trpísty o víkendu dokázaly na penalty ovládnout přestřelku s Halží a připsaly si velmi cenný skalp. Zpočátku se však pro domácí zápas vůbec nevyvíjel dobře a k obratu pomohla velká bojovnost ve druhé půli. Útok táhl velmi aktivní Václav Roučka, který dělal soupeři velké potíže a na konečné výhře se podepsal dvěma zásahy. Zdá se, že Václav je ve skvělé formě, v sestavě byl už poněkolikáté a za sebou má již i jedno vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Hlaváč 29%
3. Adam Kurčík 27%


0

Středa pro znamená každý týden hlavně den, kdy se seznamujeme s nejlepší trojicí hráčů uplynulého víkendu. A ani dnes tento stereotyp nehodláme narušit. Tak se zbytečně nezdržujme, přestaňte se zabývat zbytečnými slovy a pojďme rovnou k podstatnému. Bronzová pozice... Adam Kurčík (Baník Zadní Chodov). Stříbro získává... Václav Hlaváč (Sokol Bor). A nejlepším hráčem víkendu se stává... Václav Roučka (Sokol Trpísty). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.