Hráčem 14. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 28.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Knaf

50%

Pro lomnického záložníka Radka Knafa je to velký úspěch. Tamní opora se sice do sestav kola dostává velmi pravidelně, ale ačkoli Lomnice patří v hlasování k těm aktivnějším týmům, on sám nikdy nezvtězil, tedy až do této chvíle. Jeho tým ve středu i napodruhé porazil Baník Krásno a Radek měl na této výhře opět lví podíl. Sám sice gólově nepřispěl, ale zápas ve středové řadě odmakal a byl nakonec prakticky u všeho. Odehrál parádní zápas a my jsme neváhali jej odměnit zařazením mezi nejlepších jedenáct. Pak už to bylo na Vás. Rozhodli jste sami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Trnka 44%
3. Ludvík Gergely 6%


0

Je toho teď trochu moc, sotva skončila sestava vloženého kola, začalo hlasování o nejlepšího hráče víkendu a až po něm teprve přicházíme s vyhlašováním vítěze těch středečních zápasů. Hlasování o hráče vloženého středečního kola skončilo včera, ale jeho průběh rozhodně nebyl jednoznačný. Už na začátku sice odskočili dva hráči, ale ti se mezi sebou dlouho přetahovali. Vyhrát ael mohl jen jeden. Přestaňme ale zase plácat zbytečná slova, pojďme si rovnou představit ty největší šťastlivce. Bronz patří... Ludvíku Gergelyovi (Spartak Chodov), stříbro bere... Roman Trnka (Baník Krásno). Zlato si přivlastnil... Radek Knaf (TJ Lomnice). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.