Hráčem 5. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 24.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Stanislav Hauf

52%


Stanislav Hauf se v neděli vrátil do zápasového rytmu po táhlém zranění, ale ničeho se nebál, postavil se do defenzivy svého týmu a začal jeho hru pod novým koučem dirigovat. Lehkou pozici neměl, čelit musel totiž rovnou kvalitnímu soupeři z Krásna, ale obstál dokonale. Nejen, že perfektně bránil a jeho tým toho Krásnu příliš nedovolil, ale také se podílel velmi aktivně také na ofenzivě a ve druhé půli přidal dokonce i gól. Postavil si balón k přímému kopu a parádní ranou ho perfektně umístil do branky soupeře. Parádní comeback. Zasloužená výhra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Makrlík 24%
3. Evžen Klemm 9%


0

Středa! Je středa, pravé poledne a všichni víte, co to znamená. Konec oblíbeného hlasování a začátek cesty počínající vyhlášením nejlepšího hráče týdne, sestavováním rozhovoru s ním a vyčkávání na oblíbený páteční rozhovor. Přesně tak. Nezbývá tedy, než opět začít prvním bodem tohoto daného programu, kterým je již zmíněně vyhlašování těch nejlepších jmen pátého kola. Tak se nezdržujme a pojďme na to. Bronz! ... Evžen Klemm (SK Dolní Rychnov). Druhou příčku obsadil? ... Jan Makrlík (TJ Lomnice). A vítězem, který si zavěsí na krk zlatý a nejcennější kov se stal... Stanislav Hauf (TJ Lomnice).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.