Hráčem 2. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 03.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Wolfgang Lorenz

87%

Nekompromisnějšího vítěze už jsme dlouho neměli a marně vzpomínám, zda někdy vůbec ano. Na trůn se po velmi dlouhé době vrátil hráč Krásna. Wolfgang Lorenz řídi v záloze proti olový první vítězný zápas Krásna v této sezóně. Gólově sice svému týmu nepřispěl, ale po celou dobu byl důležitým členem týmu, s přehledem vedl svůj tým, příliš nechyboval, dokázal přihrát na Urbánkův vítězný gól a zaslouženě se do sestavy dostal. A stejně zaslouženě jí také už poněkolikáté ovládnul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Surový 6%
3. Jan Kníř 3%


0

Jsou tu další výsledky sestavy kola a prozradím, že i přes absenci olovských hráčů se hlasování k žádnému dramatu neuchýlilo. Vítez byl jasný. Ba naopak k umístění se na stupních vítězů stačilo možná nejméjně procent v historii této soutěže. Tentorát bylo vše jasné a o vítězi nemůže být sporu. Dost už ale slov, kterých už jste se v minulých týdnech jistě nabažili dost. Přejděme rovnou k výsledkům. Bronz získal... záložník Jan Kníř (OSS Lomnice), stříbro ukořistil... hvězdný Karel Surový (FK Jindřichovice) a zlato si bez jakýchkoli okolků přivlastnil... kapitán Krásna Wolfgang Lorenz (Baník Krásno).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.