Hráčem 1. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 27.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Büchner

67%


Radek Büchner je hráč Olympie Březové, ale pro tento zápas zaskočil zalepit mezeru v defenzivě týmu Oloví. A hrál velmi dobře. Jeho tým hrál proti favoritovi z Chodova, který jej od začátku výrazně přehrával. Oloví ale podržela velmi kvalitní pevná obrana, jejíž členem a hlavní oporou byl právě zkušený Radek. Díky výkonu olovské defenzivy se Chodov nedokázal dlouho prosadit a Oloví se dostalo do vedení. Tři body sice neudrželo po vyrovnání Spartaku v poslední minutě a následné penaltové prohře. I jeden bod je pro Oloví proti jednomu z nejkvalitnějších týmů soutěže velký úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Krásný 17%
3. Tomáš Kovařík 8%


0

Je středa po poledni, a to znamená jediné, ukončujeme hlasování pro hráče sestavy kola a jdeme si vyhlásit tři nejlepší hráče tohoto týdnu. Kdo z podal v těžkých podmínkách při víkendových tropech nejlepší výkon, kdo se nejlépe porval s nadměrnými teplotami? To Vám prozradím hned. Pojďme klidně začít, jako většinou, začínáme od třetího. Bronz si vysloužil, nebo spíše vydřel... brankář Tomáš Kovařík (Spartak Chodov), stříbro putuje za... Jakubem Krásným (Stará Chodovská) a absolutním vítězem je podle očekávání... defenzivní posila Oloví z Březové, Radek Büchner (SK Oloví).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.