Hráčem 13. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 20.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Procházka

40%

Jan Procházka si vítězství zasloužil jednoznačně ze všech nejvíce. Proti Chodovu se musel pořádně zapotit, ale doslova ho vychytal a má největší zásluhu na tom, že si Lomnice z důležitého a těžkého utkání odnesla tři body. Jan předvedl několik parádních zákroků a smeknout před ním museli po utkání i Chodovští. Za perfektní výkon nemohl nebýt odměněn. Honzo, gratulujeme, jen tak dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Lembacher 23%
3. Jan Koptík 15%


0

Druhé hrací kolo v pořadí je za námi a je mi velkou ctí Vám opět představit ty nejlepší z nejlepších. Tentokrát máme sestavu vítězů o něco pestřejší, na stupně se totiž dostali tři hráči z jiných týmů a tři hráči jiných pozic. Vítězem se stal jednoznačně ten, který svůj zápas ovlivnil nejvíce a ten, který ovlivnil to papírově nejdůležitější a nejtěžší utkání. Začněme ale opět od třetího místa. Bronz bere... Jan Koptík (FK Bukovany), stříbro putuje do rukou... útočníka Filipa Lembachera (FK Stará Chodovská), no a kov nejcennější pak zavěsíme na krk... brankáře Jana Procházky (TJ Lomnice).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.