Hráčem 12. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 13.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Doboš

52%


Filip Doboš sice nebyl v prvním kole členem vítězného týmu, ba naopak, jeho Oloví dostalo na půdě Staré Chodovské největší výprask kola a zařadilo se na chvost tabulky. Přesto výkon Filipa k vítězství v sestavě kola stačil. Filip se po celou dobu v útoku snažil alespoň napadat rozehrávku soupeře a znepříjemňoval obráncům Chodovské život. Navíc se stal jediným střelcem svého týmu v celém utkání, a zatím i v celém soutěžním ročníku. A nyní se proto po nevydařeném víkendu může radovat alespoň z jedné výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Kasl 41%
3. Petr Trávníček 4%


0

Je to tu, známe prvního letošního vítěze seriálu sestav kola. V minulém ročníku se o toto prvenství zasloužil lomnický brankář Habr, ale ten tentokrát ani do zápasu nezasáhl, a tak se dočká pomyslné trofeje někdo jiný. Ale kdo, velkou převahu mělo v hlasování opět Oloví, které se jednoznačně činilo nejvíce. Teď už ale dost napínání, pojďme si všechny hráče na stupních vítězů pomalu představit. Bronz bere... Petr Trávníček (SK Oloví), první stříbro putuje do rukou... brankáře Libora Kasla (FK Jindřichovice), no a kov nejcennější pak zavěsíme na krk... snajpra Filipa Doboše (SK Oloví).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.