Hráčem 2. kola, III. třída sk. A Opava, se stává...

Datum kola: 14.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Kubiš

40%

Obránce Dolního Benešova Marek Kubiš získal svou nominaci za to, že dokázal eliminovat bolatickou ofenzívu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Jaskula 16%
3. Milan Duda 16%


10

Pomyslnou zlatou medaili získal Marek Kubiš z Dolního Benešova. Stříbro vybojoval dobroslavický Jan Jaskula a bronz Milan Duda z Darkoviček.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2016 00:49
Pro agenty a jiné fotbalové vyhledávače talentů- je zde i starší záznam Markova utkání v okresní poháru - https://goo.gl/HwcTa0. I přesto, že nastoupil na své obvyklé stoperské pozici, se mu jako jedinému podařilo probourat pevnou obranu Darkoviček a neuvěřitelné skórovat. Také nemusíte tomuto hráči nabízet žádnou mzdu, ale v případě, že tak učiníte, celý svůj peněžní obnos bude posílat na charitativní účely. V případě zájmu pište zde do komentářů- Marek se poté v rozhovoru o jednotlivých nabídkách zmíní.
17. 8. 2016 21:19
Vidím, že informace, které se ke mně dostaly nejsou výmysl. Osobně je Marek v hledáčku pražské Sparty nějaký ten týden ho sledujou naší agenti a teď když mi Tiémoko Konaté zlobí a chce odejít je pro mě jasnou náhradou. Co vím je Marek i ve svém mladém věku velice zkušený stoper se skvělou rozehrávkou a výborným čtením hry, ale myslím, že by mi mohl ve Spartě pilovat lajnu. Podívejme se na Zahustela, který se pode mnou naučil hrát krajního beka. Jen mě mrzí, že Marek nemohl s náma odletět do Dánska. Určitě by proti SønderjyskE byl platný. S Křéťou (Danielem Křetínským) zrovna sedíme u pivka a řešíme Markovu budoucnost a veřím, že se vše dopadne dobře a Marek se brzy připojí do tréninkové jednotky.
17. 8. 2016 20:22
Nerad se chlubím, ale musím přiznat, že tento hráč prošel mou školou a jee vidět, že kromě schopnosti hrát v mém oblíbeném rozestavení 4-3-3 si zachoval mimo svou alkoholickou vášně i tu vášeň fotbalovou. Vždy to byl pilíř jak obrany, taky i mnoha barů a putyk. Marku, jen tak dál. Rozdávej dále fotbalovou radost.
17. 8. 2016 19:38
Že by nový Jammie Carragher?
17. 8. 2016 17:32
Hrál výtečně. Osobně jsem se byl na zápas podívat. Škoda, že odešel z 1.B třídy, konkrétně ze Strahovic. Podle mého má na vyšší soutěž, ale to je můj názor. Škoda, že preferuje to, že si radši zajde vypít než aby se věnoval fotbalu. Váš Karel.
17. 8. 2016 17:19
Já věděl, že dělám chybu, že ho neberu na EURO....
17. 8. 2016 17:03
Škoda že tam nepadla i branka, ale to by už byla jak se tak říkajíc třešnička na dortu.
17. 8. 2016 16:57
S Markem jsem to válel v jednom mančaftu už nějakou dobu a rozhodně měl vždycky talent. Bohužel jeho raketový start za muže B mohu sledovat pouze v roli diváka. Děkuji Marku za předvedené výkony a hurá do divize.
17. 8. 2016 16:57
Zaslouženě vyhrál Kubiš. Útok Bolatic neměl proti jeho obraným zákrokům šanci. Ještě pár takových výkonů a máme tady hráče sezóny!
17. 8. 2016 16:48
Jednoznačně nejlepší hráč kola- což uznali sami diváci. Jeho výkon byl neuvěřitelný. Určitě by stálo za zvážení udělat s ním rozhovor. Přeji mnoho fotbalových úspěchů.