Hráčem 25. kola, 1.B třída sk. D, se stává...

Datum kola: 11.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Holický

48%
Lukáš Holický byl  jedním z mála pravidelných hráčů základní jedenenáctky Včelnice na hřišti. I tak dokázal eliminovat olešnické střelce jejichž forma v závěru soutěže graduje a připsal si další čisté konto.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Arenberger 39%
3. František Cihla 7%


5
Po drtivém finiši slaví výhru včelnický gólman Lukáš Holický. V závěru se na druhé místo propadl suchdolský střelec hattricku Radek Arenberger. Bronzovou příčku obsadil s velkým odstupem František Cihla hájící dres Bukovska.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 6. 2016 10:09
Vztekat se tu můžete jak chcete, ale o regulérnosti hlasování se nedá mluvit v žádném případě. Většina měst nebo vesnic má tak dva poskytovale, od kterých mají lidi internet a to pak mají stejnou IP adresu a spousta lidí nemůže hlasovat. Takže přiznáváme, kvůli tomu si občas nelegálně pomůžeme, protože to není nic složitého, stačí o tom jen něco vědět. Ale třeba teď Lukáš Holický vyhrál naprosto zaslouženě a nebylo třeba mu nijak "pomáhat". Uvidíme jak si budete stěžovat v sestavě jara, když bude hlasování konečně regulérní (apelovali jsme na to už po sestavě podzimu) a budou moct hlasovat všichni naši fanoušci :-)
17. 6. 2016 20:32
Potvrzujeme, že počínaje "sestavou jara" bude system hlasování upraven.
16. 6. 2016 08:43
Venco, fígl bude zřejmě v tom ,že se někdo dokáže přihlásit pokaždé pod jinou IP adresou. Stačí dělat např. správce sítí u poskytovatelů internetu ,nebo něco podobného. Ale když to "borce" baví....
16. 6. 2016 08:08
měl jsem indicie že vyhraje hráč ze včelnice tak jsem to sledoval.Prý umějí obejít hlasování a ještě někdo ze studené.udělejte to jenom pro registrované. v.kroupa
16. 6. 2016 06:14
Ono to nejni zas až tak těžké pokaždé vyhrát hráče kola. Škoda jen že nemoho hlasovat jen registrovaní uživatelé. To by si holt už tak legálně včelničtí neporadili, co? Ještě jedno kolo to musíme vydržet, pak už od frajerů bude pokoj.