Hráčem 17. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 29.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Hach

39%

Brankář týmu Kozojed, jenž opanuje touto soutěží. Hach si vysloužil od svých příznivců krásných 39% hlasů. Přes to, že v zápase pustil 4 balony za svá záda, zaslouží si být vítězem této ankety. Svému týmu dal ještě naději hlavně v 1. půli, kdy soupeři vychytal snad 4 až 5 velkých šancí ke skórování. Díky těmto zákrokům se Kozojedy dostaly do vedení 2:1, které bohužel neudržely. Ale Hach dal svému týmu šanci a ukázal, jaký je to brankář. S vítězem uděláme v pátek rozhovor. Na co se ho všechno zeptáme? To se už dovíte v pátečních večerních hodinách.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Žemlička 29%
3. Václav Mareš 19%


0

Tak máme po předposlední anketě kola. Už jich uplynulo přesně 8 a z toho hráči Kozojed ji ovládli celkem 7x!!! Tady vládne jasná dominance. Počet hlasů nebyl nikterak veliký, ale ani ne příliš malý. Náš vítěz obdržel krásných 39% všech zaslaných hlasů. My všem děkujeme, co jste zaslali vašim oblíbencům hlasy a prvním třem aktérům gratulujeme!!!

 

Karel Žemlička - útočník, ale jinak hraje většinou na pozici brankáře. V zápase vstřelil 2 branky, což je dobrý výsledek na hráče, který obvykle stojí mezi třemi tyčemi. Na vítězství to bohužel o 10% všech zaslaných hlasů nestačilo. Gratulujeme ke 2. místu!!!

Václav Mareš - obránce, který během zápasu podal dobrý výkon. Vstřelil i jednu branku a navíc jeho tým nepustil ani jednu branku a on má na tom také zásluhu. Gratulujeme k 3. místu!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.