Hráčem 23. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Zrno

30%

Začínal jako hráč. Hrával stopera, ale pro svou výšku později přešel do brány. V dorostu začínal chytat a postupnou dřinou se Martin Zrno vypracoval ve stálou brankářskou jedničku fotbalistů Rožmitálu. Cesta k tomu byla dlouhá a trnitá, ovšem dnes působí díky svému věku a zkušenostem mezi tyčemi velice jistě, což potvrdil svým výkonem na Dobříši. V soukromí je hodný kluk a pohodář, co nezkazí žádnou legraci. Zatím je svobodný, bez přítelkyně a vášnivý motorkář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Štofíra 23%
3. Jan Horáček 19%


0

Podruhé během jarní sezóny se stal hráčem kola rožmitálský gólman Martin Zrno. Strážce branky lídra okresního fotbalového přeboru a teď už i staronového účastníka I. B třídy prokázal své kvality v šlágru kola na hřišti druhé Dobříše B, kde vychytal svému týmu vítězství, což zaujalo 30 procent hlasujících. Díky nim získal ocenění hráč 23. kola okresního přeboru.

Druhé místo v anketě obsadil rosovický útočník Michal Štofíra, jenž zazářil při duelu v Dublovicích, kde v úvodu druhého poločasu dvěma góly nasměroval své mužstvo k výhře a dost možná i k záchraně v soutěži. Získal 23 procent vašich hlasů.

Jen o čtyři procenta méně hlasů nasbíral obránce dobříšské rezervy Jan Horáček, jenž uhlídal nejlepšího kanonýra okresního přeboru Petra Moru z Rožmitálu a skončil v anketě třetí.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.