Hráčem 24. kola, III. třída sk. A Vyškov, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Šrámek

61%

 

Tento mladý hráč patří v Komořanech většinou mezi náhradníky. V posledních zápasech začal dostávat více šancí. Ve Chvalkovicích na Hané pomohl svému mužstvu vstřelenou brankou k vítězství. V tomto kole ve vítězném zápase proti Švábenicím odehrál opět celý zápas a jeho spoluhráči ho vyhodnotili jako nejlepšího hráče mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Bačovský 19%
3. Jiří Hrad 12%


0

Blíží se závěr sezóny a za vedoucím béčkem Drnovic to začíná vřít. Druhý dech chytilo mužstvo Pustiměře. Stále v kontaktu s čelem tabulky jsou Švábenice i Opatovice a přes velkou marodku neustále dokáží bodovat i Komořany. Z jejich mužstva se již v sestavě kola téměř všichni hráči vystřídali. Po přestávce v minulém kole opět s obrovskou převahou zvítězíl komořanský hráč Jan Šrámek. Získal 61% hlasů, na druhém místě se umístil Ondřej Bačovský z Lysovic, který získal 19% hlasů a Jiří Hrad z Rychtářova na třetím místě dostal 12% vašich hlasů. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.