Hráčem 22. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miloš Krátký

50%

První fotbalové krůčky dělal v Sokolu Kačina na Kutnohorsku, kde ho v devíti letech jako malého caparta poslali do branky. V roce 1988 načal svou dlouhou kariéru v Dobříši za B mužstvo. První start v elitním týmu Dobříše si připsal v roce 1992, kdy pomáhal k záchraně v krajském přeboru. Dlouho pak pendloval mezi prvním mužstvem a rezervou, od roku 1997 začal s trénováním dorostu, u kterého vydržel čtyři roky. V sezóně 2001/02 chytal I. B třídu v týmu Nové Vsi, kde v následujícím roce působil současně i jako kouč. Pak se vrátil na Dobříš, kde pokračoval v dráze trenéra u béčka, s kterým v roce 2004 oslavil postup do I. B třídy. O dva roky později skončil, aby se v roce 2008 znovu ujal dorostu a během sezony povýšil k áčku. Když začal podnikat, fotbal šel stranou, jenže ne na dlouho. Hájil branku céčka Dobříše, se kterým postoupil do III. třídy. Před dvěma lety pověsil rukavice na hřebík, loni pomáhal jako trenér v Nové Vsi, ale v zimě ho kamarád Karel Kadlec přemluvil k návratu k dobříšskému béčku ve funkci vedoucího mužstva, za které na jaře už dvakrát musel z nouze nastoupit, ale vedl si výborně. Vždy udržel cennou nulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Vostrý 18%
3. Zdeněk Buch 9%


0

Abych předešel dohadům a spekulacím, hráčem 22. kola okresního přeboru na Příbramsku nejsem já, ale můj jmenovec Miloš Krátký. Osmačtyřicetiletý vedoucí mužstva a občasný gólman dobříšské rezervy si ocenění vysloužil výkonem na hřišti sloučeného mužstva Malé Hraštice a Nové Vsi, kde ukázal několik paradních zákroků a vychytal výhru, navíc neinkasoval, což oslovilo 50 procent hlasujících.

S velkým odstupem skončil v anketě druhý s 18 procenty hlasů obránce Kovohutí Příbram Jakub Vostrý, který v duelu s Nečíní vymazal ze hřiště útočníka soupeře a nepustil ho do žádné šance. Jeho o záchranu bojující celek udržel čisté konto a získal důležité tři body.

Bohutínský útočník Zdeněk Buch může žehrat na malou podporu fanoušků Litavanu v hlasování o hráče kola, kde posbíral 9 procent a obsadil třetí místo. Přitom na hřišti sestupem ohrožených Rosovic zářil, když čistým hattrickem sestřelil domácí fotbalisty.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.