Hráčem 22. kola, Okresní přebor Rokycany, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Florián

47%

Florian Jiří , jehož mateřský klub je Spartak Strašice , ale aktuálně působí na hostování v týmu FC Těškov a předvádí tady skvěle výkony.Těskovu se o víkendu podařilo zvítězit , ale ne, že by střelcem byl pravé Florian , ale byl tím , který stal u zrodu tohoto nápadu a byl tedy velkým motem Teskovskeho úspěchu.Dokazal běhat , tvořit akce a hlavně bojovat , za což si první příčku jednoznačně zaslouží !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Šípek 26%
3. Petr Gosza 24%


0

Ve 22.kole jste mohli hlasovat pro nejlepšího hráče tohoto kola a uz po několikáté vas hlasovalo přes 100 ! Pomoci svých hlasu jste , jako tři nejlepší hráče vybrali:Jiřího Florián, který se skoro 50% podílem ovládl toto kolo a odnáší si první příčku.Na druhem místě se 1/4 hlasu se umístil , muž , který o víkendu dokázal vytvořit hattrick a pomoct , tak svému celku k vítězství a je to Michal Šípek.Na Bronzové a tedy třetí příčce se ze 24% , což ke těsně za druhy místem umístil Petr Gozsa.Vsichni vybráni do sestavy si zaslouží velkou gratulaci a tato trojka ještě větší.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.