Hráčem 16. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Hach

54%

Předstoper Kozojed si ve víkendovém zápase na Hadačce pohlídal svého jediného útočníka. Tomuto hráči nedal vůbec žádnou šanci se dostat do nějaké gólové příležitosti. Svůj tým tak podržel v obranné linii a má velkou zásluhu na vítězství svého týmu. S vítězem ankety uděláme v pátek krátký rozhovor. Co nám na naše otázky odpoví? To se dočtete v článku, který vyjde tradičně v pátečních večerních hodinách.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Korecký 20%
3. Tomáš Vaňourek 14%


0

Skončila nám sedmá anketa a v ní zvítězil po šesté hráč Kozojed. Hach už v minulé anketě šplhal po vítězství, jenže našel přemožitele v podobě mladého kluka z Kožlan. Dnes už mu to tedy vyšlo a zvítězil celkem s přehledem. Obdržel více jak polovinu všech zaslaných hlasů. Počet hlasů nebyl tak markantní jako v minulém kole, přes to jich bylo zasláno celkem dost. Děkujeme všem, co jste zaslali hlasy všem zúčastněným hráčům a gratulujeme hráčům, kteří se umístili na stupních vítězů!!!

 

Milan Korecký - pravý záložník Třemošné, odehrál v zápase pěkných 20 minut, během kterých podal dobrý výkon. My mu Gratulujeme k pěknému 2. místu!!!

Tomáš Vaňourek - útočník Plasů, který hrál ve víkendovém zápase chvíli na pozici záložníka. Je to suverénně nejlepší hráč svého týmu. V této soutěži už nastřílel krásných 18 branek a momentálně vede pořadí střelců. Vaňourek nastřílel přesně polovinu branek celého týmu za celou sezónu. Vaňourek si drží krásnou statistiku, protože má 1,125 vstřelených branek na 1 zápas, což není vůbec špatné. V anketě se umístil na krásném 3. místě a my mu Gratulujeme!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.