Hráčem 15. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 15.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Špaček

46%

Střední záložník Kožlan vstřelil ve víkendovém zápase jednu branku svého týmu, i když jeho branka nestačila na výhru, on předvedl výborný výkon v celém zápase. Hrál od začátku až do konce zápasu naplno a nic nevypouštěl. Bylo ho plné hřiště. Kožlanský zástupce je prvním jiným vítězem než nějaký hráč z Kozojed. Stalo se tak od začátku hlasování jarních anket. My tohoto vítěze oslovíme a uděláme s ním krátký rozhovor. Na co se ho všechno zeptáme? To se dozvíte v pátečním večerním vydání.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Hach 36%
3. Patrik Bauer 9%


0

Tak 15. kolo hlasování o hráče kola je za námi a v něm zvítězil překvapivě zástupce Kožlan, ale o vítězství se strhla mela, jelikož ze začátku vedl Tomáš Hach, pak ale postupně bylo zasíláno více hlasů Janu Špačkovi, který zvítězil s rozdílem více jak 10% hlasů. Vítěz obdržel pěkných 46% ze všech zaslaných hlasů. Poprvé tak vyhrál někdo jiný než hráč Kozojed, jehož zástupci vyhráli tuto anketu 5x v řádě. Musíme ale zmínit, že počet hlasů byl ohromný, o proti předešlým hlasováním a to je jen dobře. Konečné číslo hlasů se zastavilo na hranici 650! Všem, kteří zaslali hlasy, děkujeme a gratulujeme prvním 3 aktérům!!!

 

Tomáš Hach - tento předstoper si vybojoval v anketě 2. místo, za to samozřejmě děkuje svým blízkým, spoluhráčům, kamarádům a dalším, kteří pro něj hlasovali. V zápase proti Trnové hodně podporoval útok a zakládal útočné akce. Gratulujeme ke 2. místu!!!

Patrik Bauer - útočník Trnové zařídil svému týmu výhru. V zápase zařídil všechny 4 branky, z toho sám 2 vstřelil a na 2 přihrál. V kanadském bodování se stal nejproduktivnějším a nejužitečnějším hráčem kola. Gratulujeme mu ke krásnému 3. místu!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.