Hráčem 21. kola, III. třída sk. B Kolín, se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Vízek

47%

Dobřichovu se daří na jaře daří herně a také v hlasovací soutěži. Hráč tohoto kola, Martin Vízek, je třetím v řadě z dobřichovského mužstva. Jeho tým sice tentokrát podlehl na hřišti vedoucích Bečvár, ale Martin v druhém poločase dvěma góly vyrovnal stav na 2:2. Bohužel tento výsledek tým neudržel a nakonec prohrál. Ale Martin si vaše hlasy jistě zasloužil.

 

rozhovor s Martinem přineseme v pátek ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Černý 23%
3. Bedřich Novotný 20%


0

S velkým odstupem se na druhé pozici vašeho hlasování ocitl bečvarecký Miroslav Černý. Mirek patřil právě v utkání proti týmu Dobřichova k oporám a také dvěma brankami zatížil konto soupeře. A byly to branky vedoucí k výhře. Třetím ohodnoceným je forward AFK Pečky, Bedřich Novotný. Bédovi vyšel náramně zápas s rezervou Liblic, když vstřelil všechny tři góly svého týmu. Zajímavostí jistě je, že v okresním přeboru stejný výkon Hrstky stačil na titul hráče kola, ale Bedřichovi zde toto nestačilo...

 

Děkujeme za vaše hlasy ...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.