Hráčem 21. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Novák

36%

je 25 letý záložník působící v Sokolu Hrotovice. Zde působí od léta roku 2014. Je odchovancem TJ Jiskry Chlum u Třeboně, odsud působil na hostováních v TK Táborsko, Fc Vysočina Jihlava, TJ Jiskra Třeboň a 1.Fc Jemniscko. V posledním zápase vstřelil po centru z rohového kopu vítěznou branku Sokolu Hrotovice v Čáslavicích a tím výrazně přispěl ke třem cenný bodům v souboji o záchranu. Byla to jeho první jarní branka a hned velmi zásadní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Novák 25%
3. Tomáš Simandl 9%


0

Toto hlasování o hráče 21. kola mělo dramatický náboj. Od začátku se do čela dostal dorostenec Pavel Novák z Třebíče B, ale drtivivým finišem se před něj dostal jeho jmenovec Jan Novák z Hrotovic. Z povzdálí vše sledoval Tomáš Simandl z Želetavy. Konečné výsledky jsou tyto, se třetinou všech hlasů se na prvním místě umístil Jan Novák ze Sokolu Hrotovice, na stříbrné příčku se dostal Pavel Novák  z HFK Třebíče B a bronzový post si zajistil Želetavský Tomáš Simandl.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.