Hráčem 14. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Zábranský

39%

Záložník týmu TJ Sokol Kozojedy výrazně pomohl svému týmu k vítězství 2:6. Jednu branku sám vstřelil a na další branku přihrál. V zápase podal velmi dobrý výkon. Jeho spoluhráči, rodina, fanoušci či jiní mu zaslali nejvyšší počet hlasů. Je vidět, že tento tým tuto anketu baví. Kdyby byla sezóna delší, mohli bychom udělat rozhovory s celou jedenáctkou týmu. My Zábranskému k vítězství samozřejmě gratulujeme!!! Všichni se tak můžete těšit na rozhovor s tímto hráčem. Článek vyjde na tomto webu v pátek ve večerních hodinách.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Kroupa 27%
3. Radek Kučera 13%


0

Tuto anketu ovládá pouze jeden tým a tím jsou TJ Sokol Kozojedy. Pátá jarní anketa má tak 5 vítězů z tohoto týmu. 2x to byl Pavel Volín, 1x to byl Martin Pánek, v minulém kole to byl Marek Holzman a tentokrát je to Lukáš Zábranský. Do konce sezóny scházejí odehrát už jen 4 zápasy. Může tento tým ovládnout i zbylá 4 jarní kola? To bude záležet jen na vás na fanoušcích. Pokud by ale kozojedští hráči ovládli i zbylé 4 kola, tak v příští sezóně by se dala tato anketa podle nich přejmenovat. Zábranský zvítězil před druhým Kroupou o více jak 12% všech zaslaných hlasů. Všem zúčastněným děkujeme! A prvním třem aktérům Gratulujeme!!!

 

Martin Kroupa - obránce týmu TJ Sokol Plasy B vstřelil ve víkendovém zápase velmi důležitou branku, která vedla k vyrovnání zápase na 1:1. Branka padla až v samém závěru zápasu a to v 91. minutě. Tato branka sebrala lídrovy tabulky Třemošné cenné 2 body. Jak ukázaly později penalty, nakonec se jednalo pouze o ztrátu 1 bodu. Kroupa je vynikající hráč a v zápase podal velmi dobrý výkon. V sobotu ještě nastoupil i za "áčko". V anketě se umístil na pěkné 2. místě. Gratulujeme!!!

Radek Kučera - útočník a nejlepší střelec týmu TJ Sokol Mladotice vstřelil v důležitém zápase 2 branky. Nyní tak má na svém kontě už 9 přesných zásahů a před námi jsou ještě 4 kola, tak uvidíme, na jaké hranici se jeho brankostroj zastaví. I díky němu se jeho tým dostal na úroveň Vysoké Libyně, s kterou tak mají shodný počet bodů. Z celého týmu předvedl nejlepší výkon. V anketě si tak vybojoval 3. místo. Gratulujeme!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.