Hráčem 21. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Rampír

43%

Okříšky v poslední době válí: vyhrály tři z posledních zápasů( a to s týmy jako jsou Jemnicko, či Přibyslav) a v tom posledním obraly o body vedoucí Velkou Bíteš. Po právu pak vládnou naší anketě o hráče kola. Tentokrát si za dvě branky do sítě Jemnicka odnesl vítězství právě Lukáš, který získal necelou polovinu hlasů - statisticky přesně 44% a stal se tak Hráčem 21. kola. Pro další rozhovor si tak "zaskočíme" do Okříšek..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Ivančík 40%
3. David Maršík 5%


0

Nadvláda Okříšek v našem hlasování i přes velmi těsný výsledek trvá! Naše odhady v redakci se potvrdily a v 21. kole to byl souboj příznivců Okříšek a Velké Bíteše. Fanoušci obou týmů se opravdu činili a brzy po vydání sestavy bylo jasné, že pokud může někdo utnout nadvládu hráčů Okříšek, pak to bude bítešský Spartak, přesněji řečeno jejich záložník Miroslav Ivančík. Ten do poslední chvíle soupeřil s Lukášem Rampírem z Okříšek. Nakonec se můžou radovat počtvrté v řadě příznivci Huhtamaki - Lukáš Rampír o 4% hlasů porazil M. Ivančíka! Daleko za nimi skončil třetí v pořadí, humpolecký Davíd Maršík. Za stále přibývající hlasy děkujeme a vítězům gratulujeme :)

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.