Hráčem 13. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 01.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Holzman

46%

Byl nejstarším hráčem na hřišti ze svého týmu. K zápasu nastoupil po více jak jednom roce a přesto podal velmi dobrý výkon. Vstřelil dokonce i 1 branku a to už v 15. minutě. Tato branka byla dokonce vítězná. Sice neodehrál celý zápas, ale vzhledem k jeho věku a po tak dlouhé odmlce od fotbalu je to pochopitelné. Před svým velmi mladým konkurentem z týmu vyhrál o více jak 25% všech hlasů. Dá se očekávat, že v následujících zápasech už asi nenastoupí, jelikož k víkendovému zápasu nastoupil kvůli početné marodce Kozojed. Proto si nenechte ujít s tímto hráčem rozhovor, který vyjde již v pátek ve večerních hodinách. Zveřejnění by se mělo objevit nejdéle do 20:00.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Pánek 18%
3. Tomáš Vaňourek 17%


0

Čtvrté jarní kolo hlasování nám ukázalo, že není vůbec náhodou, jaký klub má v této anketě největší zastoupení. Je jím tým TJ Sokol Kozojedy. Čtvrtá jarní anketa = čtvrtý kozojedský vítěz! Dokáží kozojedští hráči zvítězit i v pátem kole za sebou? To bude také záležet i na jejich výkonu. Vaše hlasy přinesly ve 13. kole "pouhých" 119 hlasů, protože v minulém kole bylo zasláno více jak dvojnásobek tohoto počtu hlasů. Ale stále je to pěkné číslo. Velikou NOVINKOU je plakát, který si můžete nyní vytisknout úplně všichni. Rozšiřte tak co nejdále tuto možnost hlasování pro hráče kola. Je zcela zdarma. Plakát můžete vylepit v šatnách, kdekoliv kolem hřiště, v hospodě, u rozhodčích, klidně i na dveře wc ve vaší hospůdce. Ať je všude vidět. Odkaz, kde si můžete plakát vytisknout, zasílám sem: http://fotbalunas.cz/clanek/2344/nezapomen-ohodnotit-vykon-hracu-rozhodciho-a-vyfot-se-s-plakatem-upozornujicim-na-revolucni-novinku/

 

Martin Pánek - nejmladší vítěz této ankety. Zvítězil již v 11. kole. Tento mladý útočník byl o víkendu u všeho, čeho jen mohl. Zařídil prakticky všechny 3 branky Kozojed. Jeden gól vstřelil a ještě na další 2 góly přihrál. Ze 4 jarních zápasů se mu povedlo vstřelit 3 branky. Očekávejme, že o tomto hráči v budoucnu uslyšíme častěji. V anketě se umístil o pouhé 1% hlasů před Tomášem Vaňourkem a obsadil tak krásné 2. místo. Gratulujeme!!!

Tomáš Vaňourek - druhý nejlepší střelec soutěže, který má na svém kontě již 14 přesných zásahů. Na tuto hranici se dostal díky svým dvěma víkendovým gólům. Kdyby Plasy neměly tohoto hráče, nacházely by se teď tak na samém chvostu tabulky. Vaňourek nastřílel více jak polovinu gólů svého týmu. Momentálně ztrácí pouhou 1 branku na Pavla Volína, který je teď v indispozici. Vaňourek tak má velikou možnost se posunout do čela střelců. K dnešnímu třetímu místu v anketě mu samozřejmě gratulujeme!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.