Hráčem 20. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Běloch

42%

Ústrašínští fotbalisté nyní válí nejen na hřišti, primáty sbírají i v rubrice Hráč kola. Po Davidu Rohovcovi, jenž hlasování ovládl minulý týden, se tentokrát z prestižního titulu může radovat Pavel Běloch. Zkušený stoper, jenž na podzim absentoval, se po návratu na zelený trávník opravdu činí, když svými výkony pomáhá Ústrašínu k bodovým žním. Tentokrát Ústrašín vyválčil tři body v sousedním Božejově. S vítězným hráčem, který byl opět ústřední postavou týmu, přineseme další z rozhovorů. Pokuď by jste se Pavla Bělocha chtěli na něco zeptat, neváhejte své dotazy směřovat na mailovou adresu tomas.dlouhy@fotbalunas.cz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Novotný 25%
3. Václav Spěváček 20%


0

Druhou příčku obsadil brankář Plačkova Lukáš Novotný, který za svůj bezchybný výkon v duelu v Červené Řečici získal 25% hlasů. Na bronzovém stupínku se umístil kamenický Václav Spěváček, jemuž se dařilo na hřišti lídra z Horní Cerekve, což jste ocenili dvacetiprocentním počtem hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.