Hráčem 12. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Volín

46%

Pavel Volín nám vyhrál anketu již podruhé! Tento tahoun týmu TJ Sokol Kozojedy je zároveň nejlepším střelcem soutěže. Na kontě má nyní 13 branek a to hraje na pozici záložníka. Právem tak nosí kapitánsku pásku. Ve víkendovém zápase na půdě Plasů byl jediným úspěšným střelcem svého týmu. Jeho gól byl alespoň významný v tom ohledu, že Kozojedy dokázaly urvat remízu. Už teď se všichni můžete těšit na rozhovor s tímto hráčem. Článek vyjde v pátek ve večerních hodinách. Už teď přemýšlíme, na co se ho budeme nyní tázat. :)

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Melichar 35%
3. Karel Žemlička 9%


0

Tuto anketu vyhrál opět hráč týmu TJ Sokol Kozojedy. Tento tým si tak vysloužil již hattrick v této soutěži. Navíc hned 3x za sebou. Je tak vidět, jaký klub je nejvíce aktivní v této soutěži. Dokáže někdo v příští kole kozojedské hráče trumfnout? Vy hráči, rodiny, fanoušci a další jste dokázali překonat číslo z minulého kola. Překročili jste hranici 200 hlasů. Přesněji řečeno, sestava kola obdržela celkem 256 hlasů! Snad bude tato anketa čím dál tím více sledovaná. Děkujeme tak všem zúčastněným! Dokáže se tato hranice ještě někam posunout? To uvidíme v příštím kole a vše záleží jenom na vás!

Martin Melichar - tento obránce dokázal tvrdě odpracovat celý zápas. Ze všech spoluhráčů podal jeden z nejlepších výkonů a i díky němu jeho tým zvítězil doma 3:2 nad Hadačkou. V anketě se umístil na krásném 2. místě. Gratulujeme!

Karel Žemlička - asi nejlepší brankář kola. Dokázal svůj tým podržet při penaltovém rozstřelu. Hned od začátku 2. půle co musel vystřídat svého spoluhráče v bráně, tak nepustil ani 1 jedinou střelu za svá záda. Za svůj počin v utkání se umístil na pěkném 3. místě. Rovněž gratulujeme!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.